Om os

Silkeborg Bilernes by er en forening stiftet i 1972 med det formål at sikre kvalitet og tryghed, og gøre det problemfrit og sikkert at købe brugt bil. Foreningen består af 11 selvstændige, seriøse bilforhandlere, som håndhæver kvalitet, garanti og høj forretningsmoral.

Kun forhandlere med en sund forretning og en sund moral kan blive optaget. Med andre ord: Medlemmerne af Bilernes By er forhandlere, du kan stole på.

Tryghed

Når du køber bil hos et medlem af Bilernes By er du sikret større tryghed

Der lægges stor vægt på, at kun ordentlige biler bliver sat til salg i Bilernes By. Alle medlemmer af Bilernes By vil gøre deres bedste for at sikre dig høj kvalitet, tryghed og god service. Endvidere giver de dig speedometergaranti, der sikrer at bilen ikke har kørt mere end der står på speedometeret.

Som noget nyt er det muligt at tilkøbe en forsikring mod mekanisk svigt, der gælder i op til 2 år efter købet. Her er du godt dækket ind, så du undgår overraskelser.

Du kan nemt tjekke om der er tinglyst gæld i bilen. Du kan også finde synsrapporter og relevante oplysninger som km-stand, hvis du indtaster bilens registrerings- eller stelnummer på nummerplade.net


 
Menu