Du kan stole på vores medlemmer

Bilernesby

Hvem og hvad er Silkeborg Bilernes By?

Vi får ofte stillet spørgsmålet, om alle bilforretninger i Silkeborg er med i foreningen, og om vi derfor indestår for disse. Svaret er nej - slet ikke alle er medlemmer, og vi indestår KUN for foreningens medlemmer.

Silkeborg Bilernes By er en sammenslutning af bilforhandlere, der i mere end 43 år har investeret millioner af kroner i den fælles markedsføring for at sætte Silkeborg på landkortet som værende Bilernes By.

Dette har medført, at byen er blevet kendt som Danmarks bilby nr. 1, og har som følge heraf gennem årene trukket store mængder af bilkøbere fra hele landet til Silkeborg.

Silkeborg Bilernes By er et registreret varemærke, som kun må benyttes af foreningens medlemmer, der alle til stadighed deltager i den fælles profilering, og som har opnået medlemskab ved, at opfylde foreningens strenge krav for god moral, etik og service ud over det sædvanlige i forbindelse med bilhandel.

Foreningen har ud over profileringsopgaven med at markedsføre Silkeborg som værende Danmarks bilby nr. 1 også indgået en række eksklusive aftaler med samarbejdspartnere for at kunne tilbyde kunderne ekstra tryghed og fordele ved køb af bil hos medlemmerne af Silkeborg Bilernes By.

Autobranchen Danmarks forsikringsselskab Mondux har ligeledes indgået samarbejdsaftale med Silkeborg Bilernes By, hvorfor bilkøberne kan tilbydes væsentligt bedre forsikringer end det ellers ville være muligt at opnå. Foreningen har derudover indgået aftale med en landsdækkende værkstedskæde, der også kan udløse ekstra assistance samt en bred vifte af andre tiltag, der kommer forbrugerne til gavn.

Vi i Silkeborg Bilernes By bestræber os på, at give forbrugerne maksimal tryghed i enhver bilhandel. Vi er til at stole på!

Silkeborg er på grund af foreningen Silkeborg Bilernes By’s mangeårige investering, udvikling og markedsføring blevet hele Danmarks bilby nr. 1. Silkeborg er en by, hvor det er blevet attraktivt at åbne og drive bilhandel, idet bilkøberne i hele Danmark, som følge af dette mangeårige profileringsarbejde, kender Silkeborg som værende byen med de mange biler og seriøse bilforretninger. Silkeborg har derfor gennem årene oplevet et sandt boom i antallet af registrerede bilhandlere. Det er dog slet ikke alle disse bilhandlere/bilforretninger, der deltager i det fælles udviklings- og profileringsarbejde. En stor del af disse har valgt blot, at nyde godt af Silkeborg Bilernes By’s store arbejde uden at bidrage økonomisk eller ressourcemæssigt, og andre vil ikke kunne optages i foreningen, da de ikke kan opfylde de strenge adgangskrav, der er beskrevet tidligere.

Silkeborg Bilernes By er ikke en forening der optager, hvem som helst. Ejerskab, etik og god moral er nogle af parametrene for optagelse i foreningen – ud over godkendelse fra foreningens øvrige medlemmer. Foreningen handler ikke om kvantitet - men kvalitet. Det er ikke et spørgsmål om, hvor mange vi er - men hvem vi er, og hvad vi står for!

Velkommen i Silkeborg Bilernes By. 
Din sikkerhed for en seriøs bilforretning.

Formand Henrik Thomsen

Vi er Silkeborg Bilernes By:

Globus Biler A/S, Navervej 4-6
Jens Fisker Automobiler A/S, Håndværkervej 18
Løvborg Biler, Håndværkervej 2
Ole Winther Auto A/S, Fejøvej 15, Funder Bakke
Per B Christensen & co a-s, Kejlstruphøjvej 2
Silkeborg Autoforum A/S, Bredhøjvej 2-4
Verner Mortensen A/S, Bavnehøjvej 21


 
Menu